Μία νέα διαδικασία ξεκινά σε ότι αφορά την αδειοδότηση περιπτέρων στην πόλη της Λάρισας με το συγκεκριμένο θέμα να συζητείται στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων.
Όπως έχει αποφασίσει η Δημοτική Αρχή και ενώ προχωρά η νέα κανονιστική, 17 νέες άδειες περιπτέρων θα μπουν σε διαδικασία πυροδότησης με το 30% εξ αυτών να καταλήγει σε άτομα με ειδικές ανάγκες και πολύτεκνους.
12 άδειες λοιπόν θα διατεθούν στο κοινό και 5 επιπλέον για τα άτομα που προαναφέρθηκαν, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Παναγιώτης Νταής. «Η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των περιπτέρων ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολη» τονίζει ο κ. Νταής, για να συμπληρώσει ότι εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων, ο Δήμος Λαρισαίων προσανατολίζεται στο να διαθέσει τις άδειες περιπτέρων με τιμή εκκίνησης στη διαδικασία πλειοδοσίας φιλική προς τους ενδιαφερόμενους.
Ο κ. Νταής παράλληλα τονίζει ότι θα υπάρξουν περίπτερα τα οποία θα καταργηθούν Αφού η θέση τους πλέον δεν προσφέρονται για τη λειτουργία τους και δημιουργούν εμπόδια κωμικές μετακινήσεις των πολιτών αλλά υπάρχουν παράλληλα και περίπτερα τα οποία θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.

thessaliatv.gr