Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε η Λογία, Φιλαδελφείας και Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προς ενίσχυση του έργου της στο κέντρο Παλάντιουμ.

Η προσέλευση των πιστών και φιλάνθρωπων αδελφών μας ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, τόσα τα μέλη του κεντρικού συμβουλίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, όσο και όλους όσοι ενισχύουν την προσπάθεια της τοπικής μας εκκλησίας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: "αναρίθμητα περιστατικά μπορώ να σας πώ απόψε για τις φιλανθρωπικές μας δράσεις, προτιμώ όμως να σας πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ".

Την εκδήλωση στόλισαν με την παρουσία τους ο γνωστός σε όλους ερμηνευτής κ. Αλέξανδρος Τσιωνάς, ενώ η ορχήστρα αποτελούνταν από τους κ. Κωνσταντίνο Κωστούλη, κ. Μάριο Σαρακατσάνο, κ. Ιωάννη Μακρυγιάννη και κ. Μιχαήλ Ζουριδάκη. Την κεντρική ομιλία της εκδηλώσεως έκανε ο υπεύθυνος του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος αυτής π.Ιγνάτιος Μουρτζανός, μιλώντας για την αξία της φιλανθρωπίας μέσα στην Εκκλησία του Αναστάντος Χριστού.