Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσουν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Άρη. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και τα έσοδα θα διατεθούν στη Μυρτώ και στην Ασπασία που φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης της περιοχής και δίνουν δύσκολο αγώνα για την αποκατάσταση τους.

Τη διοργάνωση έχει ο σύλλογος παλαιμάχων της ΑΕΛ και η ΕΠΑ Θεσσαλίας στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.

Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου με αφορμή τον αγώνα, στο πλαίσιο της οποίας οι διοργανωτές απηύθυναν σε όλους κάλεσμα συμμετοχής.

Σε δελτίο τύπου της ΕΠΑ Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής:

“Οι θεμελιώδεις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής αποτελούν βασικές αρχές της ΕΠΑ Θεσσαλίας.

Σε συνεργασία με φορείς,αρχές,οργανισμούς, συλλόγους,οργανώσεις,φροντίζει συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και πολλές φορές με τη στήριξη των εργαζομένων  της να διατηρήσει την κοινωνική ευθύνη, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο.

Η δυνατότητα συνεισφοράς στην προσπάθεια για μια καλύτερη μελλοντική κοινωνία μέσω διαφόρων δράσεων επικεντρώνονται στο περιβάλλον την κοινωνία,την αγορά και τους εργαζόμενους που την στηρίζουν.

Μέσα από τις βασικές της δραστηριότητες έχοντας τον ρόλο του κινητήριου μοχλού στη διάδοση της τεχνογνωσίας που συνδέεται με τη χρήση του Φυσικού Αερίου στην αστική κατανάλωση, η ΕΠΑ Θεσσαλίας συνδυάζει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με την αξία της προσφοράς.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας βασιζόμενη στις επιχειρηματικές της αξίες, υλοποιεί ένα πολύπτυχο πρόγραμμα και μια σειρά από πρωτοβουλίες και δεσμεύεται ότι υπεύθυνες εταιρικές πρακτικές της θα συνεχίσουν να καθορίζουν την γενικότερη στρατηγική της.

Η ύπαρξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αναδεικνύει την ετιαρική υπευθυνότητα σε κοινωνική επιταγή δημιουργώντας ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ εταιρείας και κοινωνίας. Η ΕΠΑ Θεσσαλίας διατηρεί αυτή την σχέση στο πέρασμα των χρόνων.

Απόδειξη των παραπάνω, η ΕΠΑ Θεσσαλίας για ακόμα μια φορά στέκεται αρωγός,στην αξόλογη πρωτοβουλία παλαίμαχων της ΑΕΛ και του ΑΡΗ για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα στις 06/06/2016,7:00 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Αλκαζάρ,με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για την αποκατάσταση τους.

Υπήρξαν και οι δυο θύματα κακοποίησης διαφορετικής μορφής.

Είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο.Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καθημερινότητα τους και τα ίδια τα παιδιά και οι άνθρωποι που τους στηρίζουν.

Παράλληλα, στην φιλανθρωπική εκδήλωση θα βρίσκονται και μέλη του σωματείου,SAVE MORAS, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, στο ευαίσθητο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης στο ημίχρονο του αγλωνα,θα βραβευτεί εκ μέρους των παλαίμαχων της ΑΕΛ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο 2016, καθώς και την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ η κόρη του πρώην άσσου της ΑΕΛ και του Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη Αλεξούλη,καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χάλκης κος Κόκκαλης Μιλτιάδης για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".