Την αναγκαιότητα της άμεσης και δίκαιης αποζημίωσης στους αγρότες που είδαν τις σοδειές τους να χάνονται... κάτω  από τη λάσπη, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών επισημαίνει με ερώτηση του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.
Στα ερωτήματα που θέτει ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ίσης μεταχείρισης για όλους τους αγρότες, ώστε να επιχορηγηθούν στο 100% για αγορά μέσω ενεργητικής προστασίας  των καλλιεργειών προσκειμένου να προστατεύονται πλήρως από τα όποια ακραία καιρικά φαινόμενα που "χτυπούν" συχνά και διαρκώς τα τελευταία χρόνια τις καλλιέργειες τους επισημαίνοντας μάλιστα ...ότι η ιστορία έχει δείξει στην πράξη ότι οι συνέπειες που επιφέρουν οι ακραίες καιρικές συνθήκες είναι τραγικές τόσο για την αγροτική οικονομία ...όσο και για τους ίδιους τους παραγωγούς που ...αγκομαχούν προκειμένου να πάρουν τις όποιες αποζημιώσεις με απαράδεκτες καθυστερήσεις από τον ΕΛΓΑ... λόγω της "εξαντλητικής" γραφειοκρατίας που κυριαρχεί στη χώρα μας.
Ο Βουλευτής Λάρισας μετά και τη χθεσινή "αυτοψία"  με αγρότες στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία... και βλέποντας μήλα, κεράσια, ροδάκινα και άλλα προϊόντα να έχουν... σαπίσει στην κυριολεξία, -ζητά από τον Υπουργό Εργασίας να δώσει άμεσα το "πράσινο φώς" για να καταβληθούν δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς.