Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκαν οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού και  νηπιαγωγείου SNOOPY  στη Λάρισα.

Οι μαθητές έφεραν μαζί τους τρόφιμα για να ενισχύσουν το έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου συνοδευόμενοι από τις δασκάλες κ.κ. Ξένια Δασκαλοπούλου,  Άννα Χατζηδημούλη και  Αντιγόνη Κουκουμπλιάκου.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενημέρωσαν τους μικρούς μας φίλους για την οργάνωση και  λειτουργία της Δομής και τις δράσεις που γίνονται από τις οποίες συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Επιπλέον τονίστηκε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα στις μέρες μας ενώ  τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού  θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).