Η ΝΟΔΕ Λάρισας απαντά στην ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας τα εξής: «Μόνο θλίψη και θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με τίτλο "Δεν μιλάνε για χρυσό στο σπίτι του βολεμένου". Το απύθμενο θράσος και η πολιτική κατρακύλα των συντοπιτών-θαυμαστών του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια. Έχοντας ξεμείνει, λοιπόν, από πολιτικά επιχειρήματα, έχοντας στερέψει από λαϊκίστικες και εύκολες υποσχέσεις, προέβησαν στη γνωστή προβοκατόρικη τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα!
 Σας προκαλούμε, αν μπορείτε, να αποδείξετε την "αντιγραφή κειμένων" και την "συρραφή φράσεων" από την Ομάδας Αλήθειας. Διότι αν δεν μπορείτε να το αποδείξετε, ψεύδεστε και σε τοπικό επίπεδο.
Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας! Και κυρίως δεν θα σας επιτρέψουμε να μεταφέρετε τη συζήτηση σε παραπολιτικό επίπεδο, προσπαθώντας να αποφύγετε να απαντήσετε στα αμείλικτα ερωτήματα της σκληρά δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας η οποία υποφέρει από την τραγική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αλήθεια, δεν ντρέπεστε να αναφέρετε πως "η πρόσφατη συμφωνία διατηρεί μία ισορροπία" και πως "κλείνει μια αξιολόγηση χωρίς επιπλέον δημοσιονομική επιβάρυνση", όταν φέρνετε νέα μέτρα 3,8 δις € και συνολικά 12,5 δις €; 
Αλήθεια, δεν ντρέπεστε να μιλάτε για "εμβάθυνση του αγώνα κατά της διαπλοκής" λίγες μόνο ημέρες μετά τη φωτογραφική τροπολογία στη Βουλή;
Είναι δεδομένο, πλέον, πως χαρακτηρίζεστε από πρωτοφανή ανικανότητα και αποτυχία. Τουλάχιστον, διατηρήστε την όποια πολιτική αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πιστή στις διαχρονικές αρχές και αξίες της δεσμεύεται πως θα επαναφέρει την Πατρίδα στο δρόμο της ανάπτυξης και της λογικής...
Εσείς σύντομα θα είστε εκεί που ο ελληνικός λαός θα σας στείλει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως θλιβερή ανάμνηση, της αριστεράς που κάποτε κυβέρνησε τον τόπο.
Υ.Γ. Καλό θα ήταν στα μακροσκελή δελτία τύπου των "λαοσυνάξεών" σας να αποστέλλετε εκτός του πάνελ, και φωτογραφίες από το πολυπληθές ακροατήριο. Έτσι, για να κατανοεί ο κόσμος το μέγεθος της επιρροής που ασκεί η πολιτική σας στους πολίτες...»