Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση «Αυτός ο Δον Ζουάν» του Μολιέρου, που ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΚΕΝΤΡΟΝ» στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας και σε σκηνοθεσία της κας Χριστίνας Ανδρέου, σε συνεργασία με το με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και των Συσσιτίων Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου «Ο Επιούσιος» .

Στην εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του Δήμου, παρευρέθηκε ο κος Αναστασίου Μιχάλης εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής.

Στον σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που πρέπει να εκδηλώσουμε όλοι μας στο μέγιστο βαθμό για τους ανθρώπους που πλήττονται από τη μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Επίσης αναφέρθηκε στη σφαιρική καλλιέργεια των νέων που μέσα από τέτοιες δράσεις διαμορφώνονται σε ολοκληρωμένες και εκπαιδευμένες προσωπικότητες ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν αυριανές μεγάλες προκλήσεις επιστημονικών δεδομένων.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε επίσης ο Αιδεσιμολογιώτατος Δημήτριος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου.