Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα δώσουν άλλον αέρα στην πλατεία Ταχυδρομείου. Θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τον τομέα της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, θα παίξουν κουκλοθέατρο για τους μικρούς φίλους από τον τομέα των Παιδαγωγικών και θα κάνουν face painting από τον τομέα της Αισθητικής, με ζωγραφιές από αστέρια, μπάλες, χιονάνθρωπους, γκι και ό,τι άλλο μπορεί να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Μας περιμένουν όλους, μικρούς και μεγάλους, με πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Χριστουγεννιάτικο “Face painting”  στο Πάρκο των Ευχών 

Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ του τμήματος Αισθητικής θα παρέχουν υπηρεσίες “Face painting” κατά τη διάρκεια  των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων, στο Πάρκο των Ευχών,  από 23/12/17  έως 07/01/2018.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να στολίσουν το πρόσωπό τους με χριστουγεννιάτικες  ζωγραφιές, όπως αστέρια, μπάλες, χιονάνθρωπους, έλατα, γκι! 

Αυτό το ξεχωριστό δώρο φέτος, θα το χαρίσουν οι σπουδάστριες της Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας, σε όλους όσους επισκεφτούν το Πάρκο των Ευχών, χρησιμοποιώντας μολύβια, πινέλα, χρώματα και πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση!