Στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ Open Nights που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας από τις 28 Μαρτίου -14 Απριλίου με βάση το Μουσουλμανικό τέμενος (Γενί τζαμί), αλλά και εκδηλώσεις στον Μύλο του Παππά και στο Stage,με θέμα την “Αιδώ”, παρουσιάζεται την Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:00 στο Γενί τζαμί, η μουσική performance των Rete (Granny Records)- Σάββας Μεταξάς (Inverz / Good Luck Mr. Gorsky) & Βασίλης Λιόλιος (Eventless Plot).
Οι Rete αποτελούνται από τους Σάββα Μεταξά (Inverz / Good Luck Mr. Gorsky) και Βασίλη Λιόλιο (Eventless Plot), μέλη της δισκογραφικής Granny records. Χρησιμοποιώντας modular synthesizers, ηχογραφήσεις πεδίου, αντικείμενα και ήχους από επιφάνειες τυμπάνων και κυμβάλων, δημιουργούν ηλεκτροακουστικές συνθέσεις, εξερευνώντας ομοιότητες και αντιθέσεις ανάμεσα στο φυσικό και στον ηλεκτρονικό ήχο.
Αυτή την περίοδο ηχογραφούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
Granny Records
Η Granny Records έχει στόχο να αναδείξει τον ήχο και τα έργα καλλιτεχνών που κινούνται μέσα στο φάσμα του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, θορύβου, ηλεκτροακουστικής σύνθεσης και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.
Δραστηριοποιείται στην διοργάνωση συναυλιών, εκθέσεων, εργαστηρίων προωθώντας καινοτόμα έργα καλλιτεχνών.
Η Granny Records δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2008.