Μια όμορφη εκδρομή πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Τεμπών.

Oπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "πρώτος προορισμός η Καλαμπάκα όπου επισκέφτηκαν και προσκύνησαν στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου – Βυτουμά.

Ξεναγήθηκαν από τις μοναχές για την ιστορία του μοναστηρίου. Θαύμασαν το χειροποίητο ξυλόγλυπτο τέμπλο,άναψαν το κεράκι τους και απόλαυσαν το καφεδάκι που τους πρόσφεραν οι μοναχές.

Με τον ήλιο να λάμπει και να ζεσταίνει πρόσωπα και καρδιές κατευθύνθηκαν προς την πόλη της Καρδίτσας όπου επισκέφθηκαν την εμποροπανήγυρη.

Εκεί αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους όπως επιθυμούσαν. Αλλοι για ψώνια αγορές και άλλοι για κρασάκι με μεζεδάκι.

Κατόπιν επισκέφθηκαν την πόλη  της Καρδίτσας όπου έκαναν απογευματινό περίπατο στο Παυσίλιπο στο κέντρο της πλατείας. Επέστρεψαν στην Ραψάνη ευχαριστημένοι για την όμορφη απόδραση από την καθημερινότητα που τους πρόσφερε το ΚΑΠΗ.

Ο Πρόεδρος  του ΚΑΠΗ κ.  Πινακάς Γιάννης και  τα μέλη του ΚΑΠΗ ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ραψανης κ. Ζήλο Δημήτριο για την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή.

Μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός συμπαραστάτης σε παρόμοιες εκδρομές ψυχαγωγικού- εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα γίνουν στο μέλλον".