Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος απαντώντας στον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Κώστα Ζαρδούκα αναφέρει τα εξής:

"Διαβάζοντας κάποιος την απάντηση του λαλίστατου Αντιδημάρχου της ΔΕ Κάτω Ολύμπου και αντικρύζοντας τον βούρκο της παραπολιτικής που την χαρακτηρίζει βρίσκεται ανάμεσα σε δυο επιλογές.

Πρώτη επιλογή, ακολουθώντας την φράση παλιότερου πολιτικού σε αντίπαλο βουλευτή που εξαπέλυε ύβρεις εναντίον του απαντώντας με την παρακάτω στιχομυθία

Ποιος το είπε αυτό;

Α....Εσύ

Δεν έχει καμία σημασία...Προχωράμε...

Η δεύτερη επιλογή είναι να απαντήσεις σκληρά ,γιατί δεν πρέπει να αφήνεις τους αυθάδεις και προκλητικούς να αποθρασύνονται.

Τι μας ανέφερε λοιπόν στην απάντηση του ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος κάνοντας προσωπική επίθεση και χωρίς να μπαίνει στην ουσία της αυτοδιοικητικής διαμάχης:

Ότι είναι σταθερός στις πολιτικές του πεποιθήσεις οποίες είναι και δημοκρατικές. Μάλιστα...

Γιατί δεν αποκαλύπτει την πολιτική του ταυτότητα;

Μήπως γιατί έχουμε μνήμη;

Μήπως ντρέπεται;

Πάντως όλοι θυμούνται πώς εμφανιζόταν δημόσια και με ποια διακριτικά κόμματος προκαλούσε την κοινή γνώμη.

Σ´οτι αφορά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύει προς το πρόσωπο μου, επιστρέφονται στον συντάκτη της επιστολής.
Κλείνοντας, μία επισήμανση προς την Δημοτική Αρχή:

Προσπαθήστε να ελέγξετε τους ακραίους στην παράταξη σας που δυστυχώς σπρώχνουν σε ακραίες αποφάσεις και εκφράσεις και άτομα της παράταξης σας που χαίρουν εκτίμησης στην κοινωνία."