Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, μετά τα επεισόδια με συνταξιούχους που έγιναν στο Σύνταγμα,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η περιλάλητη κυβέρνηση της «πρώτη φορά» αριστεράς, πολέμια των μνημονίων και των «τοκογλύφων», δεν είχε κανένα ενδοιασμό να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο, συμφωνώντας μαζί τους. 

Η  περιλάλητη κυβέρνηση της «πρώτη φορά» αριστεράς, πολέμια των ιδιωτικοποιήσεων, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να υπογράψει την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων και του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η περιλάλητη κυβέρνηση της «πρώτη φορά» αριστεράς, πολέμια των «ρουσφετιών», δεν είχε κανένα πρόβλημα να τακτοποιήσει σε κρατικές θέσεις του συγγενείς υπουργών, βουλευτών και στελεχών της.

Σήμερα, η περιλάλητη κυβέρνηση της «πρώτη φορά» αριστεράς, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διατάξει τα ΜΑΤ να ρίξουν χημικά και ξύλο στους διαδηλωτές. Προφανώς τα αριστερά χημικά είναι αβλαβή για την υγεία των πολιτών και το αριστερό ξύλο «μασάζ» στις πλάτες των εργαζομένων.

Ένας-ένας μύθος της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης αριστεράς καταρρέει κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύοντας σε όλους τους Έλληνες το μέγεθος της εξαπάτησης».