Περήφανη πρέπει να είναι η η πόλη του Τυρνάβου για τον Παρασκευά Μπουμπούρακα ένα από τα διασημότερα μοντέλα με διεθνή καριέρα.

Αυτήν την περίοδο ο Παρασκευάς όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ετοιμάζει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The father», η οποία θα προβληθεί πρώτη φορά στο Παλέρμο το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πατέρα του.

«Ήταν η πιο δυνατή σχέση της ζωής μου, το πρότυπό μου!», λέει  και συνεχίζει: «Και νιώθω πάρα πολύ τυχερός για τα παιδικά χρόνια που έζησα στον Τύρναβο, για την οικογένεια που έχω, για όσα βίωσα μικρός. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ζήσουν και τα δικά μου παιδιά στο μέλλον, όταν κάνω τη δική μου οικογένεια». 

Το κοσμογυρισμένο μοντέλο στα 42 του χρόνια ζει στην Αθήνα ,ωστόσο τον περισσότερο χρόνο του τον περνά στο εξωτερικό, είναι φίλος με τη Λετίσια Κάστα και τη Ζιζέλ, πόζαρε πριν από λίγες μέρες στον Jaume de Laiguana για το ισπανικό «Horse», στον Thomas Nutzl για το ρωσικό «Elle» και στον Sergi Pons για το «GQ», έχει συνεργαστεί με όλους τους διεθνείς οίκους μόδας, με τους περισσότερους διάσημους φωτογράφους και στυλίστες του πλανήτη και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στο εξωτερικό...Ο ίδιος όπως δηλώνει αποφεύγει την προβολή και την δημοσιότητα ανευ λόγου...Και πετυχημένος και προσγειωμένος o Τυρναβίτης...