Η Λάρισα κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο AEL FC Arena, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Ντεμπούτο με το δεξί για τον Παύλο Δερμιτζάκη στους «βυσσινί», που έφτασαν τους έξι βαθμούς, ενώ στους δύο πόντους έμεινε ο Ημίθεος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 45’. Ο Πλέγας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πεντρόσο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Βελλίδης εντυπωσιακά έδιωξε την μπάλα.

Στο 46’ ο Κουντουριώτης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κούστα έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι και ο Σούλουκος έδιωξε δύσκολα.

Η Λάρισα στο 87’ άνοιξε το σκορ. Ο Μπρου έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κοσουνού, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Μπρου), Μαϊδανός (66’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (66’ Κοσουνού), Αντράντα, Ογκμπόε, Πεντρόσο (79’ Θ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (90’ Γιανναράκης).

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Χειρίτραντας, Δοϊρανλής, Λύγκας (79’ Γκάγιτς), Εμπό (46’ Τόρρες), Κουντουριώτης (79’ Τσουμάνης), Σίλβα, Κούστα (59’ Στοΐτσεβιτς).

liganews.gr