Αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 5μιση μμ και 7μιση μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Γενικότερα μέχρι εκείνη την ώρα καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε συζητήσεις, ανταλλαγή πληροφοριών. Αξιολογήστε αντικειμενικά τις σκέψεις που κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών και μηνυμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Από το απόγευμα ενδέχεται να σας ζητηθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν μέχρι το απόγευμα να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και υποχρεώσεις που χρειάζονται τακτοποίηση. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε πράγματα για εσάς και τη προβολή σας. Από το απόγευμα και μετά η ώθηση θα είναι να δώσετε τη δυναμική σας σε πιο προσωπικά ζητήματα ή κάτι που είναι για εσάς πιο προσωπικό και πολύτιμο αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, αν έχετε να κάνετε σημαντικά πράγματα σήμερα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι το απόγευμα. Η Σελήνη μετά τις 7μιση μμ θα περάσει στο ζώδιό σας και θα φέρει μαζί έναν αέρα ανανέωσης ανεβάζοντας τη διάθεσή σας.

Για τους Λέοντες, μέχρι το απόγευμα μπορείτε να δώσετε τη δυναμική σας σε θέματα που αφορούν την κοινωνικότητά σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και οτιδήποτε έχει όραμα. Από το απόγευμα και μετά μπορεί να μπείτε σε σκέψεις γιαυτό αφήστε χώρο στις καταστάσεις να ξετυλιχθούν.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέχρι το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα. Μέχρι τις 5μμ μπορείτε να δείτε συνεργάτες και να κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο και χρόνο περισσότερο σε καταστάσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε άνετα και περισσότερο ήρεμα.

Για τους Ζυγούς, οι τελευταίες ημέρες ήταν ευνοϊκές για να προχωρήσετε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας παρόλο τις εξωτερικές δυσκολίες. Μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορείτε να μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση. Μετά ενδέχεται πιο προσωπικά θέματα να έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αξιολογήσετε κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια, ειδικά μεταξύ 5μιση μμ και 7μιση μμ αποφεύγοντας καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας φορτίσουν. Μετά η ενέργεια αλλάζει και ευνοείστε αν θελήσετε να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας ταξιδέψει.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι ακόμη στο προσκήνιο και θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια ειδικά μέχρι νωρίς το απόγευμα. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας ηρεμεί και σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες σας. Είναι σημαντική αυτή η κατεύθυνση σήμερα και αύριο.

Για τους Αιγόκερους, ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλό θα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι το μεσημέρι. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για παραγωγικές δράσεις αλλά θα πρέπει να γίνουν μέχρι 5μιση μμ. Από το απόγευμα και μετά ενδέχεται να προκύψουν κάποια προσωπικά ζητήματα ή σκέψεις που αφορούν τον οικογενειακό σας κύκλο ή το σπίτι.

Για τους Υδροχόους, δώστε χώρο σήμερα σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και κάντε το μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά μια δραστηριότητα της καθημερινότητάς σας μπορεί να χρειαστεί ενέργεια και χρόνο από μέρους σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα από το απόγευμα και μετά η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο ευνοική για εσάς γιαυτό προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε από εκείνη την ώρα και μετά. Προσωπικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια μέχρι εκείνη τη στιγμή.