Με τα καταστήματα ανοιχτά και πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, το FashionCityOutlet είναι η καλύτερη λύση για να περάσουν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος όσοι δεν επιλέξουν βουνό ή θάλασσα.

Στα καταστήματα του απόλυτου καταναλωτικού και ψυχαγωγικού προορισμού της Θεσσαλίας, οι τιμές μας καλούν να ανανεωθούμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι, ψωνίζοντας με άνεση σ’ ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον χωρίς το άγχος του parking.

Από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ ψωνίζουμε και διασκεδάζουμε με παιδικές δραστηριότητες (από  τις 11 μέχρι τις 2): ξυλοπόδαρο, εργαστήρια ζωγραφικής προσώπου, μπαλονο-κατασκευές, γρίφους και σπαζοκεφαλιές με το ESCAPE BOX, FOOD CORNER με POP CORN και μαλλί της γριάς, αλλά και…τρία απίστευτα MEGA PARTIES στις 11 & μισή, στις 12 & μισή και στις 1 & μισή με απίθανες δοκιμασίες, διαδραστικό παιχνίδι, ατελείωτο χορό και πολύ γέλιο.

Το απόγευμα, από τις 4 μέχρι τις 8: Το FACE PAINTING και οι μπαλονο-κατασκευές θα συνεχιστούν, γιατί εμείς, οι γονείς, θα ακούμε φοβερή LIVE μουσική, με μουσικούς και καλλιτέχνες της πόλης, σε ένα αξέχαστο SUMMER VIBES PARTY… με δωρεάν ποτά!

Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις special καλοκαιρινές προσφορές έως 80% από την αρχική τιμή!

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφορές των καταστημάτωνστην ιστοσελίδα του Fashion City Outlet:https://www.fashioncity-outlet.gr/sales/

 

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717