Στο πλαίσιο του προγράμματος διανομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών, πραγματοποιήθηκε η διανομή αγαθών για τον μήνα Οκτώβριο 2024, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στους δικαιούχους και τις οικογένειές τους. Η διανομή περιελάμβανε βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών, μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας, συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτη στήριξη σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Μέσα από αυτήν τη δράση, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση σε βασικά αγαθά σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, προάγοντας έτσι την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

"Καλούμε κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει στη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της περιοχής μας, να προσφέρει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης ή προϊόντα ατομικής υγιεινής. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να απευθύνεται στις παρακάτω Κοινωνικές Δομές του Δήμου: τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η προσφορά σας θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσκολία.

Με την υποστήριξη όλων μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειες της περιοχής μας", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.