Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης εναέριων δικτύων από τον ΔΕΔΔΗΕ, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ανατολικό Λάρισας (Αγιάς – Χ.Θ. 352+918) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Συκουρίου (Χ.Θ. 362+061), με εκτροπή της κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων στις προβλεπόμενες παρακάμψεις, την Κυριακή, 06-10-2024, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 10.00΄ ή νωρίτερα, σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Όσοι χρήστες κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον Α.Θ.Ε. στον Α/Κ Ανατολικό Λάρισας (Αγιάς) και θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα (η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε οδό Βόλου), στην οποία θα συνεχίζουν την πορεία έως τον κυκλικό κόμβο στη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα βγαίνουν στην 1η έξοδο αυτού και θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, τα οχήματα θα συνεχίζουν πορεία στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι τη διασταύρωση αυτής με την Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Αγιόκαμπου (η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Ευαγγελισμού), στην οποία θα εισέρχονται και θα συνεχίσουν πορεία με κατεύθυνση προς Συκούριο έως τον Α/Κ Συκουρίου, μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, όσοι χρήστες κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ακολουθούν την αντίστροφη ακριβώς πορεία. Συγκεκριμένα, θα εκτρέπονται από τον Α.Θ.Ε. στον Α/Κ Συκουρίου και αρχικά μέσω της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού (η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Αγιοκάμπου), στη συνέχεια της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και τέλος μέσω της οδού Βόλου (η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας), θα φθάνουν στον Α/Κ Ανατολικό Λάρισας (Αγιάς), μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Αθήνα.