Η ΑΕΛ διεύρυνε το σερί της στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Λαρισαίοι έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στο μαχητικό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όμως με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 και έφτασαν τους εννέα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τους Βυσσινί ο Πασσάς, ο οποίος σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 31' με το σουτ του Κόλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο 47' με την κεφαλιά του Πασά και στο 60' ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ στο 90+3'.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

kosmoslarissa.gr