Η Ομάδα Ενεργειακής Γυμναστικής και Ασκήσεων ΟΜΕΓΑ-3 του ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας πρόσφερε τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, για τις ημέρες του Πάσχα, σε οικογένειες της Λάρισας. Επίσης, η υπεύθυνη Μαριάνθη Φαφάνα μαζί με μέλη της Ομάδας, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΠΟΚΕΛ Αργύρη Γιουρούκη παρέδωσαν τρόφιμα στον Ανθρωπιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Φιλότης», στον εκπρόσωπο Στέλιο Καρκαντό. 

Η ΟΜΕΓΑ λειτουργεί για 3η χρονιά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στον Άγιο Κωνσταντίνο και στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στη Νέα Σμύρνη, υποστηρίζεται από το ΠΟΚΕΛ κι απευθύνεται σε αρχάριους κι έμπειρους, ενώ δραστηριοποιείται εθελοντικά (όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τηλεφωνεί στο 6945532393). Αποτελείται μέχρι 15 άτομα, που συναντιούνται 1 φορά την εβδομάδα κι εκτελούν αναπνευστικές κυρίως ασκήσεις, για εκγύμναση του σώματος, για υγεία, ευλυγισία, αντοχή, ισορροπία, εκτόνωση, γαλήνη και ψυχική ηρεμία. 

Ο Ανθρωπιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Φιλότης» είναι ένα Σωματείο Εθελοντών με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια και την περιβαλλοντική δράση, με διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη σε περιθωριοποιημένους συμπολίτες μας, αλλά σε και πολίτες του κόσμου. Η έδρα του Σωματείου είναι στη Λάρισα, ενώ λειτουργούν και παραρτήματα στο Βόλο και την Αθήνα.