«Η Agrothessaly είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς για τον αγροτικό κόσμο της χώρας» τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα πλαίσια της Zootechnia ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής.

Ο κ. Νταής εκπροσώπησε το δήμο Λαρισαίων στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η διοίκηση της ΔΕΘ - HELEXPO σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας την 13η πανελλήνια έκθεση για την γεωργία & την κτηνοτροφία της Λάρισας που επιστρέφει φέτος μετά την απουσία της πανδημίας, ως ένα γεγονός υψηλού ενδιαφέροντος για τους αγρότες της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας.

«Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι εκθεσιακοί χώροι της Agrothessaly έχουν ήδη καλυφθεί και ο Δήμος Λαρισαίων αναζητά λύσεις για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση» είπε ο κ. Νταής και τόνισε ότι με τη διοργάνωση της έκθεσης και την υποστήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO, η Λάρισα έχει μπει στον εκθεσιακό χάρτη της χώρας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με το ΕΚΕΤΑ, προσπαθεί να εξασφαλίσει, κοντά στην περιοχή του νοσοκομείου, μεγαλύτερη έκταση για νέο εκθεσιακό κέντρο, ενώ έχει ήδη εγκεκριμένη την πρόταση χρηματοδότησης για καινούργιο συνεδριακό.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στάθηκε επίσης στα πολλαπλά οφέλη τόσο για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όσο και για τον πρωτογενή τομέα της Λάρισας από τη διοργάνωση της έκθεσης Agrothessaly, που δίνει την ευκαιρία σε μια σειρά επιχειρήσεων υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα να έρθουν σε επαφή με τον παραγωγικό κόσμο και να ενισχύσουν το δυναμικότερο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας στον κάμπο της Θεσσαλίας.

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτης Νταής ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής και ο υπεύθυνος οργάνωσης της Zootechnia, κ. Βασίλης Σπύρου ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ, κ. Σάββας Μπαλουκτσής, ο πρόεδρος της ΕΚΑΓΕΜ, κ. Παναγιώτης Φωτιάδης.