Ο πολυβραβευμένος Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 15ο μουσικό άλμπουμ του με γενικό τίτλο Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο). 

Η σπουδαιότητα των ονείρων που κάνουμε για το μέλλον παρουσιάζεται μέσα από τις δέκα νέες μουσικές συνθέσεις που περιλαμβάνονται στο Wonderful Dream. Σχετικά με το άλμπουμ Wonderful Dream, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε». 

Το Wonderful Dream είναι διαθέσιμο μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του συνθέτη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/

Λίγα λόγια για τον συνθέτη: 

Ο Σάκης Γκουζώνης κατάγεται από την Ελασσόνα, όπου και διαμένει μόνιμα. Άρχισε να γίνεται γνωστός τον Οκτώβριο του 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο εκείνη την εποχή. Μέσω του MySpace, η μουσική του άγγιξε πολλούς ανθρώπους διεθνώς, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 380.000 φίλους. 

Τον Αύγουστο του 2008, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 μουσικά άλμπουμ. 

Για την μουσική του, έχει αποσπάσει συνολικά 10 Ελληνικά και διεθνή βραβεία, όπως: 1ο Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010 για τις συνθέσεις του Seed Of Hope και Eternal Peace, Βραβείο Ημιφιναλίστ στον UK Songwriting Contest 2010 για τις συνθέσεις του Eternal Peace και Elegy, 2ο Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2009 για τη σύνθεσή του Elohim και 1ο Βραβείο στη 2η Συνάντηση Μουσικής 2009 για το μουσικό άλμπουμ του New Earth.