Μια όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκε να εξετάσει το Μονομελές Αυτόφωρο Λάρισας, με δύο πρώην ερωτικούς συντρόφους να έχουν αλληλομηνυθεί, έπειτα από ξυλοδαρμό.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χωρίς να καταγγελθούν παράλληλα στην ΕΛ.ΑΣ. για αυτονόητους λόγους, η συμβία φέρεται να επισκέφθηκε απροειδοποίητα τον σύντροφό της στις 3.30 τα ξημερώματα στον χώρο εργασίας, για να διαπιστώσει την ύπαρξη και άλλης γυναίκας, που κατά τη συμβία πάντα φέρεται να αποτελεί την ερωμένη του συντρόφου της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον άτυχο άνδρα επιτέθηκαν και οι δύο γυναίκες οι οποίες τον ξυλοφόρτωσαν. Ωστόσο εκείνος δεν θέλησε να αντισταθεί ούτε να προσφύγει στην αστυνομία ώστε να αποφευχθεί η δημόσια διαπόμπευση. Ωστόσο στην αστυνομία προσέφυγε η συμβία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, με τον ισχυρισμό ότι την κράτησε με τη βία εντός του σπιτιού και εντός του αυτοκινήτου προκαλώντας της μώλωπες στα χέρια. Ο ίδιος στο αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε δήλωσε ότι από την πλευρά δεν επιθυμεί την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και δεν επέμενε στη μήνυση. Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση…

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα, Ελευθερία)

https://www.calameo.com/read/000804656ddd22c1d1bc4?subid=17821d1aa68adecbf26772f8af31d3e3