Συνάντηση με το Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Λάρισας, είχε την Πέμπτη ο πρώην ειδικός του συνεργάτης, πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Πέκας.

Σε σχετική δήλωση, ο κ. Πέκας αναφέρει τα εξής:

«Είχα την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτώ το Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, μαζί με νέους και νέες της πόλης μας. Σε μία επίσκεψη με ισχυρούς συμβολισμούς έξω από τα στενά όρια μίας εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Αφενός καθώς η Λάρισα έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια το δρόμο των συνεργασιών μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων και πως αυτές μπορούν να επιδρούν προς όφελος της κοινωνίας. Αφετέρου εξαιτίας της μεγάλης παρέμβασης που έχει γίνει στην πόλη όσον αφορά τις νέες και τους νέους, με αποκορύφωμα αυτήν του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, στην οποία προσπάθεια είχα την χαρά να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα νέας γενιάς.

Κρατάω από την συζήτηση αυτή το ιδιαίτερο άγχος όλων για την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή των νέων στην κάλπη, την μεγάλη ευθύνη των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου να εκφράσουν τις ανάγκες και τα πιστεύω των νέων και την ευχή του Δημάρχου για καλή επιτυχία μέσα από έναν καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα».