Μια νέα φάση για όλα τα ζώδια ξεκινά τον Ιούνιο και για την ακρίβεια ορισμένες συγκεκριμένες ημέρες.

Η ενέργεια των Διδύμων επιδιώκει να ανοίξει το μυαλό σας, να διευρύνει τους ορίζοντές σας, ακόμα και να σας κάνει να εξετάσετε έναν μελλοντικό έρωτα με μια νέα και ζωντανή ματιά.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Η Αφροδίτη και ο Ερμής κινούνται στον Καρκίνο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, δίνοντας έμφαση στη γλώσσα του έρωτα και στο στυλ επικοινωνίας σας.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά το σπίτι, την νοικοκυροσύνη και τη μακροχρόνια ρομαντική δέσμευση. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Καρκίνο σας βοηθούν να εστιάσετε την ενέργειά σας στην ιεράρχηση της ρομαντικής σας σχέσης, καθώς και της ζωής που μοιράζεστε με το ταίρι σας.

Η ενέργεια του Καρκίνου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις πρόσφατες προκλήσεις, αλλά και να απολαύσετε περισσότερο χώρο αγάπης και σύνδεσης μεταξύ σας. Επειδή ο Καρκίνος κυβερνά επίσης τη μητέρα, αυτή μπορεί να είναι μια κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσετε οικογένειες, καθώς και για να ξεκινήσετε τη δική σας, αν αυτό είναι μέσα στα άστρα. Αφήστε την ενέργεια της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο να σας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφετε σπίτι σε αυτόν που αγαπάτε.

Τα ζώδια που βιώνουν περισσότερο αυτή την ενέργεια είναι: Αιγόκερως, Ιχθύς, Σκορπιός και Καρκίνος

Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Η εποχή του Καρκίνου ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο του νερού, και ξαφνικά, η προσοχή σας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο σπίτι μέσα στο οποίο ζείτε και σε αυτό που βρίσκεται μέσα σας.

Η εποχή του Καρκίνου είναι ιδανική για να επιστρέψετε στην αυτοφροντίδα, είτε πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε το φυσικό σας σώμα είτε απλά για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε.

Συχνά, η Περίοδος του Καρκίνου σας κατευθύνει προς τα μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι μια λιγότερο κοινωνική περίοδος, αλλά μπορεί επίσης να οικοδομήσει την επανασύνδεση στη σχέση σας, καθώς είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στη δημιουργία μιας κοινής ζωής από το να πετάξετε μακριά για ένα αυτοσχέδιο ταξίδι του Σαββατοκύριακου.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να επικεντρωθείτε στο σπίτι σας, στη συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε και στη σχέση που σας βοηθά να επιστρέψετε στον πιο αυθεντικό εαυτό σας.

Τα ζώδια που βιώνουν περισσότερο αυτή την ενέργεια: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός

Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο στον Καρκίνο, εξισορροπώντας τις υποχρεώσεις και τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

Ο Αιγόκερως κυβερνά τον πατέρα, ενώ ο Καρκίνος τη μητέρα, οπότε μπορεί να προκύψουν οικογενειακά γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα οποία μπορεί να δοκιμάσουν την ικανότητά σας να ακολουθήσετε την καρδιά σας, ειδικά αν υπάρχουν και άλλα καθήκοντα στα οποία καλείστε να συμμετάσχετε.

Αλλά η πιο όμορφη αντίθεση μεταξύ Αιγόκερω και Καρκίνου είναι η έννοια της αγάπης χωρίς όρους και η δύναμη να εστιάζετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Τα ζώδια που βιώνουν περισσότερο αυτή την ενέργεια: Καρκίνος, Παρθένος, Δίδυμοι, Αιγόκερως

Σάββατο, 29 Ιουνίου

Ο Κρόνος κάνει ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και εγκαινιάζει μια εποχή πνευματικής ωριμότητας που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής με μεγαλύτερη δέσμευση και νόημα.

Ο Κρόνος είναι ο ταγματάρχης του ζωδιακού κύκλου και ο πλανήτης που κυβερνά τα όρια και τα καρμικά μαθήματα. Στους Ιχθύς, ο Κρόνος επιδιώκει να διευρύνει την αίσθηση της ενότητάς σας θεραπεύοντας και αναπτύσσοντας την πνευματική σας οξύτητα, ώστε να μπορέσετε να ωριμάσετε, καθώς αφήνετε πίσω σας τις πληγές του εσωτερικού σας παιδιού.

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς υπόσχεται να σας βοηθήσει να ξέρετε πότε να βάλετε τη δουλειά μπροστά και πότε να κόψετε τους δεσμούς που σας κρατούν πίσω, καθώς σας ενθαρρύνει να κάνετε μια βαθιά βουτιά σε όλα όσα είναι αόρατα, ώστε να αναπτύξετε τη διαύγεια που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σε ποιες σχέσεις αξίζει να επενδύσετε.

Τα ζώδια που βιώνουν περισσότερο αυτή την ενέργεια: Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης και Καρκίνος

marieclaire.gr