Ο Ήλιος περνά σήμερα το μεσημέρι στο ζώδιο των Διδύμων για τις επόμενες 30 ημέρες, δίνοντας ευκαιρίες να ανακαλύψουμε νέους δρόμους, να φτερουγίσουμε πέρα από τα όριά μας, να έρθουμε σε επαφή με νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέους τόπους, να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Η νοητική διεργασία θα είναι έντονη και βοηθητική στις δράσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα σύνδεση με διαστάσεις και προοπτικές μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία βελτιώνοντας την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας και να κάνετε νέες συνδέσεις οι οποίες θα φανούν χρήσιμες για το μέλλον σας. Σχέσεις με συγγενείς χρειάζονται προσοχή.

Για τους Ταύρους, νέα πράγματα στη ζωή σας φέρνει ο Ήλιος στους Διδύμους και σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες αξίες αναθεωρώντας πεποιθήσεις οι οποίες δεν είναι χρήσιμες πια στη ζωή σας. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα μπορέσετε ακόμη και τα ήδη κεκτημένα να τα δείτε με διαφορετική ματιά βρίσκοντας νέους τρόπους χρήσης τους.  

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας εκτός της προσωπικής σας Πρωτοχρονιάς φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις συνδέσεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το περιβάλλον γύρω σας. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες και νέες προοπτικές ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας. Δείξτε τί αξίζετε μέσα από τις δράσεις και χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με πράγματα και έννοιες οι οποίες δεν σας είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θέλετε να προχωρήσετε. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα φωτιστούν αυτοί οι δρόμοι, θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και νέοι τρόποι θα σας φανερωθούν ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε τις ισορροπίες σας σε πολλά επίπεδα.   

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να ικανοποιήσετε την πολύπλευρη διανοητική σας λαχτάρα για νέες εμπειρίες θα είναι έντονη με τον Ήλιο στους Διδύμους στις 30 ημέρες που ακολουθούν. Θα είναι ευκολότερο να έρθετε σε καλύτερη σύνδεση μέσα στο κοινωνικό σας πλαίσιο, να κάνετε νέες γνωριμίες και θα αναπτερωθεί η ελπίδα για την επίτευξη οραμάτων σας.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει κυρίως να οργανωθείτε πιο καλά σε πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στην εργασία σας και σε δραστηριότητες οι οποίες είναι μέρος της ζωής σας. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες είτε από περιέργεια είτε από την δημιουργική σας ανάγκη θα έρθετε σε επαφή με καινούργια πράγματα και νέα δημιουργικά ενδεχόμενα.

Για τους Ζυγούς, η πίστη σας σε αυτό που κάνετε και αυτό που προσδοκάτε θα είναι τα εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν μέσα στις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στους Διδύμους να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες για να προχωρήσετε παραγωγικά. Οι εκπλήξεις, τα διλλήματα και τα εμπόδια πιθανά δεν θα λείψουν ωστόσο αφεθείτε στη ροή με ενθουσιασμό και εξερευνήστε ότι έρχεται στο δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στους Διδύμους θα φωτίσει βαθύτερα στρώματα και κυρίως προσωπικές ανάγκες που για διάφορους λόγους έχετε αφήσει τον τελευταίο καιρό στην άκρη. Η ευελιξία που προσφέρει απλόχερα το συγκεκριμένο ζώδιο συνδυαστικά με την δική σας επιμονή, θα βοηθήσουν να προχωρήσετε σταθερά και να αγγίξετε βαθύτερες κρυμμένες επιθυμίες. Σχέσεις με συγγενείς χρειάζονται προσοχή.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων θα κινηθεί απέναντί σας για τις επόμενες 30 ημέρες όπου θα φωτίσει και θα αναμοχλεύει τομείς όπου η συνεργασία και γενικότερα η σύνδεση, λαμβάνουν κύριο ρόλο. Νέοι δημιουργικοί δρόμοι ανοίγονται και θα βοηθηθείτε και σε θέματα επικοινωνιακά ώστε να είναι ευκολότερη η πρόοδος που θα κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και οτιδήποτε κινητοποιείται μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες εστιάζει την ενέργειά του ο Ήλιος τους Διδύμους. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες έρχονται ευκαιρίες και νέα ενδεχόμενα που θα εμπλουτίσουν τομείς που νιώθετε πως έχουν βαλτώσει το τελευταίο διάστημα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε θέματα υγείας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει πάντα σε εσάς μια νέα κατάσταση προς εξερεύνηση και νέες μορφές επιθυμιών ώστε να μην βαρεθείτε από την καθημερινότητα. Το παιχνίδι και η δημιουργικότητα δεν έχουν όρια και θα είναι μια περίοδος κατά την οποία οτιδήποτε νέο και αγαπημένο μπορεί να μεγαλώσει και να επεκταθεί. Τις επόμενες 30 ημέρες αφεθείτε σε ότι νέο και ενδιαφέρον έρχεται στη πόρτα σας.

Για τους Ιχθύες, από διαφορετικές πλευρές σας βοηθά ο Ήλιος στους Διδύμους να εξετάσετε τις καταστάσεις κυρίως στην προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Θα σας βοηθήσει να θέσετε τα πράγματα πιο σωστά και κυρίως ρεαλιστικά με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες ωστόσο θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος.