Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα δίνει σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με προσωπικά σας ζητήματα και ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Λίγο περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που πρέπει να υπάρξει συνεργασία με άλλα άτομα διαφορετικά κινηθείτε πιο αυτόνομα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα από προχτές το απόγευμα σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε λίγο από τα τετριμμένα και να γευτείτε χαρές της ζωής. Ακόμη και αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να χαρείτε όπως θα το επιθυμούσατε είναι πολύ σχετικό όταν η διάθεση είναι αυτή που πραγματικά μετράει και μπορείτε να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα.  

Για τους Ταύρους, μικρές διαφωνίες ή πράγματα που σας ενοχλούν μικρής σημασίας δεν είναι ικανά να σας χαλάσουν την διάθεση σήμερα αν δεν το επιτρέψετε εσείς. Δώστε χώρο και χρόνο σε πράγματα που έχουν πραγματική αξία για εσάς.

Για τους Διδύμους, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σήμερα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα τωρινά δεδομένα και να προσθέσετε την δική σας πινελιά. Η επιτυχία έρχεται μέσα από δράσεις οι οποίες έχουν στόχο την ικανοποίηση σας και την χαρά την επίτευξης.

Για τους Καρκίνους, αυτή την στιγμή καλείστε να κάνετε δράσεις οι οποίες όχι μόνο έχουν αντικειμενική απόσταση αλλά έχουν δείξει με κάποιον τρόπο την αποτελεσματικότητά τους στο παρελθόν. Μπορεί το αντικείμενο να ήταν διαφορετικό, ωστόσο η δράση παραμένει η ίδια και πρέπει να υπόσχεται επιτυχία.

Για τους Λέοντες, σήμερα ακόμη και αν θελήσετε να κρύψετε κάτι από τους άλλους θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η διαφάνεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρα για εσάς οπότε ετοιμαστείτε να δείξετε ακόμη και τις λιγότερο θελκτικές σας πλευρές.

Για τους Παρθένους, το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει έντονα κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για εξωτερικές δράσεις όσο για εσωτερικές διεργασίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στις βαθύτερες – αληθινές – σας επιθυμίες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας εμψυχώνουν και σας γεμίζουν όμορφα εικόνες. Μόνη/ος ή με άλλους αγαπημένους ανθρώπους εξερευνήσετε μέρη τα οποία δημιουργούν όμορφα συναισθήματα.

Για τους Σκορπιούς, δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τις σκέψεις, τις αποφάσεις ή τις δράσεις σας. Το σημαντικό είναι να είστε εσείς ευχαριστημένη/ος με τις αποφάσεις σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα που είναι κινητοποιημένα στο σενάριο της ζωής σας στο σήμερα.

Για τους Τοξότες, αλλαγές μπορεί να σας ανεβάσουν την διάθεση αλλά και να σας την κατεβάσουν απότομα. Από εσάς εξαρτάται πως θα δεχθείτε ότι κινητοποιείται αυτή την στιγμή. Η ανάληψη μιας κατάστασης η οποία δεν οδηγεί πουθενά είναι σίγουρο πως θα σας κουράσει.

Για τους Αιγόκερους, αμφισβητήσεις εισέρχονται στο παιχνίδι σήμερα και μπορεί να μπείτε σε σκέψεις. Η εμπιστοσύνη στην ροή και η μέχρι σήμερα εμπειρία σας επί του θέματος που σας ενδιαφέρει, θα είναι τα κλειδιά που θα σας οδηγήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, νέα στοιχεία και δεδομένα σας βοηθούν αυτή την στιγμή να δείτε την πανοραμική εικόνα και να προβείτε σε αποφάσεις. Η ικανότητά σας να εστιάζετε σε ότι έχει πραγματικά αντικειμενικό υπόβαθρο σας βοηθά στην καλύτερη εσωτερική σας ηρεμία και ισορροπία.

Για τους Ιχθύες, η φαντασία σας σήμερα είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε ότι και αν κάνετε. Μια απλή βόλτα στην φύση μέχρι ένα περίτεχνο σχέδιο που ασχολείστε αυτή την στιγμή, θα σας γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα και ηρεμία.