Η Σελήνη σήμερα απέναντι από τον Άρη και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει ζητήματα στην επιφάνεια τα οποία θα απαιτήσουν υψηλή συγκέντρωση ώστε να επιτύχετε μια ισορροπία. Δείτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές και προσπαθήστε να είστε όσο πιο ευέλικτη/ος γίνεται για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα πείσματα και να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα μπροστά σε διλλήματα. Αποφύγετε οικονομικά ζητήματα και επαφές με άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν την τάση να σας φορτίζουν ψυχικά.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα να βάλετε τα πράγματα σε σειρά ούτε να εναντιωθείτε σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μείνετε σε μια διαλλακτική κατεύθυνση χωρίς πείσματα και άκαμπτες κινήσεις.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει αέρα ανανέωσης ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή. Κάποια πράγματα ενδέχεται να μην μπορούν να γίνουν όπως θέλετε ή όπως τα έχετε σχεδιάσει και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διαλλακτική/ος.

Για τους Καρκίνους, από χτες ενδέχεται να νιώθετε κάπως περίεργα γιαυτό φτιάξτε ένα πρόγραμμα σήμερα το οποίο δεν θα ζητά ιδιαίτερη δυναμική από εσάς. Επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και αφήστε ότι ζητά πολλή ενέργεια από εσάς για μια άλλη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια αλλά η Σελήνη απέναντί σας, σας ωθεί να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε σήμερα με κάτι το οποίο δεν σας ωθεί στα άκρα και δεν σας ρουφάει την ενέργεια.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και ίσως θα είναι δύσκολο σήμερα να τις ταξινομήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας ξεκουράζει παρά σας πιέζει χρονικά γιατί ενδέχεται να κινητοποιηθούν ψυχικές φορτίσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα με την έννοια πως θα πρέπει να φροντίσετε να πάρετε προσωπική χαρά με κάποιον τρόπο μέσα στην ημέρα. Οι υποχρεώσεις μπορεί να τρέχουν αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη ημέρα αν αποφασίσετε σήμερα να δώσετε ενέργεια σε ζητήματα που είναι ανοιχτά ή σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία σας. Με φειδώ οι ενέργειές σας αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να κινητοποιήσει φορτίσεις.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος απέναντί σας τείνει να ενεργοποιεί αυτό το διάστημα ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε διακριτικά και με ευαισθησία όσον αφορά λεπτά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και τις επαφές σας.

Για τους Αιγόκερους, ανοιχτά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να τους δώσετε ενέργεια. Μπορείτε να κινηθείτε όπως νιώθετε αλλά αποφύγετε δύσκολες διαδρομές. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας βοηθά να κρατήσετε τις ισορροπίες που θέλετε.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που τρέχουν ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι ειδικά στη περίπτωση που αφορούν και άλλους ανθρώπους. Κινηθείτε όσο πιο  και ευέλικτα μπορείτε.

Για τους Ιχθύες, κάνετε διάφορες σκέψεις από χτες οι οποίες ειδικά σήμερα δεν είναι σίγουρο πως θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ευελιξία και σε οδούς στις οποίες δεν κινδυνεύετε να χάσετε τις ισορροπίες σας.