Σήμερα το πάντρεμα του Ερμή ανάδρομου με την Αφροδίτη συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, συζητήσεις χωρίς βάση ή σκέψεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικότητα. Δώστε χώρο πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα προσέξτε τα βήματά σας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να σας φορτίσει.

Για τους Ταύρους, κοινωνικά ζητήματα και επαφές με φίλους ή ομάδες ατόμων θέλουν ιδιαίτερη προσοχή σήμερα.

Για τους Διδύμους, ένα προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί σήμερα να είναι δυσκολότερο να το διαχειριστείτε γιαυτό κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Καρκίνους, οι πολλές συζητήσεις ή οι επαφές σήμερα θέλουν προσοχή ειδικά αν δεν είστε σε θέση ή δεν επιθυμείτε να μπείτε σε πολλές λεπτομέρειες.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικά θέματα ή ζητήματα που αφορούν τις βαθύτερες σας αξίες γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να μπείτε στην γυάλα μέχρι να νιώσετε πως είναι ασφαλές το περιβάλλον γύρω σας για να κινηθείτε ελεύθερα.

Για τους Ζυγούς, δεν είστε σε ιδιαίτερα καλή φόρμα σήμερα γιαυτό ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ευχαριστήσει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε αυτόνομα και κάντε πράγματα τα οποία δεν θα σας νοιάξει αν περάσουν από λογοκρισία.

Για τους Τοξότες, και εσείς όπως οι Παρθένοι καλό θα είναι να μπείτε στην γυάλα μέχρι να νιώσετε ασφαλής και να μπορέσετε να κινηθείτε ανεξάρτητα και ελεύθερα.

Για τους Αιγόκερους, κάποια λόγια ή καταστάσεις σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν ή να σας φορτίσουν γιαυτό καλό θα είναι να είστε επιφυλακτική/ός.

Για τους Υδροχόους, ο ψυχικός σας κόσμος είναι σε αναβρασμό γιαυτό σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αφήνει περιθώρια να κινηθείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο γενικότερα αλλά ειδικά για εσάς καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτική/ός και προσεκτική/ός σε αυτούς τους τομείς.