Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα μας βάζει στη διαδικασία να αναζητήσουμε τρόπους διαφυγής από τα τρέχοντα, τις υποχρεώσεις και τις έγνοιες με τον οποιοδήποτε τρόπο. Η ανάγκη για ομορφιά και ηρεμία θα κινεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η επιείκεια και η ευελιξία όπου δεν είστε τόσο σίγουρη/ος είναι σημαντική και απαραίτητη σήμερα με την Σελήνη στους Ιχθύες να επηρεάζει τομείς που μπορεί να αμφιταλαντευτείτε. Παρόλο που η παραγωγικότητά σας είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή την στιγμή, σεβαστείτε τις ψυχικές σας φορτίσεις και πάρτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως από σκέψεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε την ροή παρόλο που ανασφάλειες ή ανησυχίες μπορεί να σας κρατήσουν πίσω με την Σελήνη στους Ιχθύες. Οι κοινωνικές συναναστροφές, οι φίλοι και οι ομάδες ανθρώπων ευνοούνται για να περάσετε όμορφα και να προχωρήσετε προς τις επιθυμίες σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να κάνετε αλλαγές εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται να γίνουν ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δραστικές αποφάσεις και η πιθανή αίσθηση πως όλα έχουν κάποια καθυστέρηση, ενδέχεται να είναι υπαρκτή. Μην βιαστείτε, αφήστε τα πράγματα να ωριμάσουν.

Για τους Καρκίνους, καλό θα ήταν σήμερα να μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις αλλά να ζητήσετε και την γνώμη άλλων ανθρώπων αν νιώθετε πως την χρειάζεστε. Η Σελήνη στους Ιχθύες υπόσχεται μια γεμάτη ημέρα με επαγγελματικά ζητήματα κινητοποιημένα καθώς και νέους στόχους οι οποίοι μπορούν σας γεμίσουν με ενθουσιασμό.

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή και βαθύτερες ανάγκες σας κινητοποιούνται με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Η ασάφεια και πιθανή ανησυχία που υπάρχει γύρω σας σήμερα είναι για να σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές απαραίτητες, ώστε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θα σας δώσει χαρά.

Για τους Παρθένους, σήμερα η βοήθεια που δίνετε καθώς και η προσφορά σας είναι πολύτιμη με την Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιο σας αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε που τις δίνετε και για ποιον λόγο. Ναι, είναι πολύτιμη κίνηση και θα πρέπει να την κάνετε αν σας ζητηθεί, ωστόσο μην ανοιχτείτε πολύ σε δικά σας προσωπικά ζητήματα. Κρατήστε τα προσωπικά σας χαρτιά κλειστά.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ένα είδος σύγχυσης ή ασάφειας και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει το πρόγραμμα σας σήμερα. Ακολουθήστε την ροή αλλά πάντα προσηλωμένη/ος στο δικό σας πρόγραμμα αν θέλετε να φέρετε θετικά αποτελέσματα και να ολοκληρώσετε εργασίες.

Για τους Σκορπιούς, η διάσπαση είναι έντονη με την Σελήνη στους Ιχθύες σε δυσαρμονική σχέση με τον Άρη ωστόσο είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας, δίνοντας ώθηση προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Σήμερα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, μετριάζοντας την ανυπομονησία σας.

Για τους Τοξότες, τα όνειρα και οι στόχοι σας χρειάζονται να είναι ενεργά ακόμη και αν εμπόδια έρθουν στον δρόμο σας με την Σελήνη στους Ιχθύες. Το σπίτι και σημαντικά προσωπικά σας ζητήματα πιθανά να έρθουν αυτή την στιγμή στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως χρειάζονται την δική συμμετοχή για να διευθετηθούν.

Για τους Αιγόκερους, παρόλα τα εξωτερικά γεγονότα και τις συμπεριφορές γύρω σας με την Σελήνη στους Ιχθύες, εσείς σήμερα επιμένετε στον στόχο σας και παραμένετε ήρεμη/ος προς την κατεύθυνση που γνωρίζετε πως θα σας οδηγήσει σε αυτόν. Οι αλλαγές και όποια αναπροσαρμογή μπορεί να χρειαστεί, θα πρέπει να γίνει λόγω δικής σας απόφασης.

Για τους Υδροχόους, μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας αυτή την στιγμή και το οποίο μπορεί να σας μπερδεύει ή να μην είναι απόλυτα κατανοητό με κέντρο εσάς. Ακολουθήστε την ροή και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα εάν προκύψουν.

Για τους Ιχθύες, Οι προκλήσεις μπορεί να μην λείψουν ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη δυναμική ώστε να έχετε ενέργεια και σθένος προς την κατεύθυνση που ακολουθείτε. Μην δίνετε πολύ σημασία σε ότι κινητοποιείται γύρω σας παρά μόνο σε ότι θα σας βοηθήσει στην εικόνα και τη προβολή σας.