Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Λέοντα ωθώντας σας να ασχοληθείτε μόνο με ότι βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προχωρήσετε με θέρμη και πάθος. Αφήστε πίσω οτιδήποτε ανήκει στο παρελθόν και κρατώντας μόνο τα θετικά στοιχεία, περάστε όμορφα και χαλαρώστε.

Για τους Ταύρους, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο είναι η καταλληλότερη να δείτε το ίδιο πράγμα από μια άλλη οπτική και μια νέα προοπτική. Το παρελθόν είναι χρήσιμο να έρχεται στο παρόν μόνο για να εκμεταλλευτούμε τις εμπειρίες οι οποίες έχουν κερδηθεί.

Για τους Διδύμους, η επιβράβευση για τις ικανότητές και τις επιτεύξεις σας είναι πολύ σημαντική αυτή την στιγμή. Σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να έχετε συνέχεια στην ζωή σας αυτή την δυνατότητα ακόμη και αν χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την εργασία σας.

Για τους Καρκίνους, οτιδήποτε σας προβληματίζει σήμερα και νιώθετε πως πρέπει να το φέρετε εις πέρας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε την αρχή του κουβαριού. Η λύση μπορεί να είναι απλή, ωστόσο η διαδικασία μπορεί να είναι περισσότερο δύσκολη.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει θετικά και σας βοηθά να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις να περάσετε τα μηνύματα σας. Η ειλικρίνεια και η δεκτικότητά σας θα είναι αρωγοί σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Παρθένους, οικονομικά θέματα είναι κινητοποιημένα ή αξίες σας απασχολούν και χρειάζεται να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Είναι καλή ημέρα για ιδέες, σκέψεις και να πάρετε γνώμες από ανθρώπους που έχουν δείξει την αποτελεσματικότητά τους με πράξεις.

Για τους Ζυγούς, η ισορροπία και η δικαιοσύνη που ζητάτε από τους γύρω σας είναι αξίες ανεκτίμητες σήμερα. Δείξτε πρώτη/ος το παράδειγμα είτε αφορά ένα προσωπικό σας θέμα είτε σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και αν νομίζετε πως μπορείτε να κατεβάσετε τα ρολά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να το καταφέρετε με επιτυχία. Τουλάχιστον, όχι όπως το ονειρεύεστε. Είτε γιατί ο νους σας τρέχει είτε γιατί σας τρέχουν άλλοι, είναι δύσκολο να χαλαρώσετε σήμερα.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσοχή στον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να παραμείνετε στον στόχο σας. Κινηθείτε περισσότερο χαλαρά και ευέλικτα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αν περιμένετε να κάνουν οι άλλοι δράσεις για εσάς πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Εστιάστε και δώστε την ενέργεια σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει, βρίσκοντας τρόπους μέσω συνεργασιών, να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό είναι να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σχετικά με κάτι που είναι κινητοποιημένο, ειδικά αν σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι εκτός από εσάς. Βάλτε όρια και πλαίσιο όπου είναι απαραίτητο.

Για τους Ιχθύες, η αναβολή μπορεί να είναι μια λύση για εσάς αλλά δεν αρμόζει στην σημερινή ημέρα. Μπορείτε να κάνετε μια στάση αν το επιθυμείτε για να δείτε από μια άλλη οπτική τα γεγονότα, αλλά όχι να κάνετε πίσω.