Επετειακή σύναξη με μνήμες και συγκινήσεις για παλιούς θεσσαλούς ΟΝΝΕδίτες χθες στη Λάρισα όπου ξεκίνησαν οι επετειακές  εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Tο απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων Δ.Ε.Υ.Α.Λ. η τοπική ΟΝΝΕΔ υποδέχθηκε τα μέλη της σε μια γιορτή για επέτειο ίδρυσης της οργάνωσης.

Φώτης Τζατζάκης, Χρήστος Αγορίτσας, Βαγγέλης Παπαλέξης ήταν οι  εκπρόσωποι από τον Δήμο Λαρισαίων, ο Θανάσης Παιδής, και ο Γρηγόρης Βλαχάκης από τοΓενικό Νοσοκομείο.
Tο παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου που έδωσε και το σύνθημα το φετινών εκδηλώσεων. «Αυτές οι συναντήσεις δεν είναι εθιμοτυπικές, αλλά συναντήσεις ουσίας. Οι προβληματισμοί που υπήρχαν, με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν απαντηθεί».
Από την πλευρά του ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Χρήστος Μαϊμουλιώτης στάθηκε στην σημαντικότητα των εκδηλώσεων. «Όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, στέλνουν μήνυμα ενότητας. Η Νέα Δημοκρατίας έχει παρελθόν, παρόν και ευοίωνο μέλλον».

Δείτε φώτο 

            

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr
Φωτογραφίες tinealarissa.gr