Στο Θετίδιο Φαρσάλων για τον εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου παραβρέθηκε ο Χρήστος Καπετάνος, όπου παρακολούθησε με κατάνυξη την πανηγυρική θεία λειτουργία.

Με το πέρας της λειτουργίας ο κ. Καπετάνος προέβη στην εξής δήλωση:

«Βρεθήκαμε σήμερα στο Θετίδιο Φαρσάλων, παρουσία του δημάρχου Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, αντιδημάρχων Φαρσάλων και μελών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και πλήθους συντοπιτών μου από της επαρχία Φαρσάλων και την ευρύτερη περιοχή του νομού μας, ώστε να εορτάσουμε με λαμπρότητα την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Η Υπαπαντή του Κυρίου είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Χριστιανικής εκκλησίας μας, όπου εορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου ο σαραντισμός της Παναγίας μας. Πλήθος πιστών συρρέει κάθε χρόνο στις εκκλησίες για να προσευχηθεί και να ζητήσει ευλογία. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και θεάρεστα».

Στη συνέχεια ο Λαρισαίος πολιτικός μετέβη στο Σιτόχωρο Φαρσάλων και συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού. Αντάλλαξαν απόψεις ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, τους άκουσε με προσοχή και τους διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά θα είναι στο πλευρό τους και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις, στο μέτρο του δυνατού, στα ζητήματα που τους απασχολούν, μεταφέροντας την φωνή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων.