Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμου, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων , η Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:
«Σε κλίμα κατάνυξης και ιεροτελεστίας, τιμήσαμε τη μνήμη της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης. με τη συμμετοχή συμπολιτών μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, την εσωτερική μας ανάγκη να ενωθούμε με τα ιερά Σύμβολα της Ορθόδοξης εκκλησίας και τις παραδόσεις της.
Η οικογένεια αποτελεί πρώτιστη αξία για την Πίστη μας και μια από τις Άγιες οικογένειες υπήρξε αυτή της μητέρας Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για αξίες και αρχές, που και στους δικούς τους καιρούς, δοκιμάζονταν έντονα.
Στους δικούς μας καιρούς, με τις αντιξοότητες και τις απανωτές κρίσεις που μας κατακλύζουν, σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο, αλλά και την οικονομική δυσχέρεια να ταλανίζει κάθε νοικοκυριό και να οδηγεί σε απόγνωση, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, την Πίστη και τις παραδόσεις μας, ως ¨πυξίδα¨ αξιών, που θα μας καθοδηγούν, με επίκεντρο τον Άνθρωπο.
Ο αγώνας για Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια, ας έχει συμμάχους τους πνευματικούς μας οδηγούς, εκείνους που δεν συμβιβάστηκαν, δεν υποχώρησαν, δεν δείλιασαν».