Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές με αποκορύφωμα τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το απόγευμα της Τρίτης στο Ομορφοχώρι.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό και το απόγευμα μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Ακολούθησε μεγάλη πομπή που σχηματίστηκε, με επικεφαλής τους ιερείς και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η λιτάνευση των εικόνων  με συμμετοχή νέων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου με παραδοσιακές στολές.  

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Χ. Κέλλας, Σ. Μπίζιου, Μ. Χαρακόπουλος, Β. Κόκκαλης και Ε. Λιακούλη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Πινακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Κουκούτσης, Κ. Φιλιππούλης και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ Ρ. Καραλαριώτου και Γ. Ακριβούλης,  ο Πρόεδρος Γ. Χατζόπουλος και τα μέλη του ΤΣ Ομορφοχωρίου Κ. Αθανασίου, Γ. Μαξιμιάδης και Μ. Φανίδου, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.