“Μπλόκο” στους φίλους του Ηρακλή βάζει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ενόψει του αυριανού (12/10) ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας τους στη Λάρισα με την τοπική ομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης “για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Λάρισα και Ηρακλής είναι τα φαβορί για άνοδο στη Super League 1 και ο μεταξύ τους αγώνας είναι ιδιαιτέρως κρίσιμος, με τους “κυανόλευκους” να έχουν αλλάξει προπονητή προ ημέρων (ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4 ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00΄ στο Γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

grtimes.gr