Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Καπετάνος παρέστη στα εγκαίνια του εργοστασίου παραγωγής χαλουμιού της "Ολυμπος" στη Λευκωσία της Κύπρου.

Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: 

«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια χαιρετίζω τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου παραγωγής χαλουμιού της ελληνικής εταιρείας «Όλυμπος» στη Λευκωσία της Κύπρου.

Η οικογένεια Σαράντη, με αυτή τη σημαντική επένδυση, αποδεικνύει έμπρακτα την δυναμική του ελληνικού επιχειρείν, αλλά και την προσήλωσή της στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και της εξωστρέφειας.

Η εγκατάσταση αυτού του εργοστασίου δεν είναι μόνο ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής και κυπριακής οικονομίας, αλλά και ένα ζωντανό παράδειγμα της αδελφοσύνης και των ισχυρών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Η επένδυση αυτή σφυρηλατεί ακόμα περισσότερο τις στενές οικονομικές και πολιτισμικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, προσδίδοντας νέα πνοή στην οικονομική συνεργασία μας.

Η «Όλυμπος», μία εταιρεία με μακρά παράδοση και εξαιρετική πορεία στον αγροτοδιατροφικό τομέα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και τη διεθνή ανάπτυξη. Η νέα αυτή μονάδα στην Κύπρο προσφέρει θέσεις εργασίας, ενισχύει την τοπική παραγωγή και συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση του κυπριακού χαλουμιού διεθνώς.

Η ισχυροποίηση των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας ανάμεσα στις δύο χώρες αποτελεί κοινό στόχο και δείχνει τον δρόμο για ένα μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία και αμοιβαίο όφελος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην οικογένεια Σαράντη και στην εταιρεία «Όλυμπος» για το νέο αυτό εγχείρημα, το οποίο αποτελεί ορόσημο για την ενίσχυση των δεσμών Ελλάδας-Κύπρου».