Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα και αύριο σας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να νιώσετε ασφαλής. Είναι κατάλληλη ημέρα να εξετάσετε ζητήματα που εμπεριέχονται στον συγκεκριμένο τομέα (συναισθηματικά/οικονομικά)  και να σκεφτείτε τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ασφάλεια. Είτε αφορά ένα συναισθηματικό είτε ένα υλικό ζήτημα είναι καλή ημέρα για δράσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κάνετε πράγματα για εσάς και να κινηθείτε προς έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που προκύπτει σήμερα.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Δεν έχει τόσο σημασία με ποίον τρόπο θα το κάνετε όσο το γεγονός πως θα νιώσετε απελευθερωμένη/ος από περιττές έγνοιες.

Για τους Καρκίνους, η κοινωνικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα με κάποιον τρόπο. Δώστε χώρο σε ότι έχει αξία για εσάς και αφήστε οτιδήποτε δυσκολεύεστε να το επεκτείνετε ή σας αγχώνει για κάποιον λόγο στην άκρη τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο σήμερα. Η διαχείρισή του θα είναι μια εύκολη υπόθεση για εσάς αν επικεντρωθείτε στα οφέλη τα οποία θέλετε να φέρετε μέσα από πολύ καλά οργανωμένες δράσεις. 

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας δίνει την μέγιστη ενέργεια να κάνετε τα πράγματα όχι μόνο με τον τρόπο που θέλετε αλλά να έχετε και ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει στο χρόνο. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και πρέπει να τις εμπιστευτείτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά το πρόγραμμά σας και χωρίς πίεση. Δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε βάλει στόχο γιαυτό επενδύστε περισσότερο σε ότι δεν θα πάρει μεγάλο μέρος από την ενέργειά σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία σήμερα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Η βοήθεια του κοινού θα είναι εξαιρετικά ευεργετική γιαυτό καλό θα είναι να την ζητήσετε αν νιώσετε να το κάνετε.

Για τους Τοξότες, μια επαγγελματική κίνηση σήμερα θα μπορούσε να σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Εστιάστε σε ότι έχει δομή και να είστε σίγουρη/ος πως ο κόπος σας θα ανταμειφθεί.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα η ημέρα σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα εγχείρημα, κάτι που σας δίνει χαρά ή κάτι που σχετίζεται με παιδιά. Η σταθερή στάση και η αποφασιστικότητά σας θα είναι αρωγοί στο αποτέλεσμα που θα φέρετε και το οποίο θα σας χαροποιήσει.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά ζητήματα είναι στο στόχαστρο αυτή τη περίοδο και ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δώστε χώρο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να το διατηρήσετε.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς. Φίλοι και άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε και εμπιστεύεστε μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά και να πάρετε χαρά.