Σήμερα μεταξύ 5μιση και 8 μμ περίπου καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να εντείνει καταστάσεις που είναι προβληματικές αλλά ταυτόχρονα δυναμώνει και την ανάγκη να πάρετε χαρά κάνοντας συγκεκριμένες δραστηριότητες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο έξω από τα νερά σας και πιθανά να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από εσάς για να γίνεται κατανοητή/ός. Η υπομονή και η κατανόηση με κέντρο τους γύρω σας θα είναι πολύ ευεργετική.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε με περισσότερη ευκολία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να δείτε μια νέα οπτική σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε περισσότερο αποτελεσματική σε αυτό που έχετε επενδύσει την ενέργεια σας.

Για τους Διδύμους, οικονομικά ζητήματα βρίσκονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή και οι σκέψεις σας γύρω από οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει ευημερία και να αυξήσει το εισόδημά σας είναι έντονες. Ωστόσο, μέχρι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας καλό θα ήταν να κινηθείτε με σύνεση.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το μμ ζητά να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και τους τρόπους που θα μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση. Η αυτοκυριαρχία και αυτονομία είναι αξίες ανεκτίμητες για εσάς αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, εξωτερικές καταστάσεις σας βοηθούν σήμερα να διασαφηνίσετε ζητήματα που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Καλή ημέρα κυρίως για ενδοσκόπηση παρά για εξωτερικές δράσεις ειδικά έως το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σας.

Για τους Παρθένους, οι απόψεις σας και ο τρόπος που παίρνετε τις αποφάσεις χρειάζεται να γίνει κατανοητό σήμερα πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Ανεξάρτητα αν άλλοι το κάνουν καλύτερα ή όχι, όλα είναι πολύ σχετικά. Οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες αλλά εσείς έχετε τον δικό σας τρόπο.

Για τους Ζυγούς, εστιάστε σήμερα στις δικές σας ανάγκες ανεξάρτητα αν άλλοι συμφωνούν με τα λεγόμενα σας ή τις πράξεις σας. Είναι σημαντικό η ικανοποίηση να έρθει μέσα από δικές σας και μόνο ενέργειες.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα ευνοούν και μπορεί να έχετε την αίσθηση πως σήμερα μπορείτε να πείτε τα πάντα, όπου θέλετε. Είναι αλήθεια, μπορείτε να το κάνετε, αλλά με τακτ και διπλωματία ειδικά προς το βράδυ.

Για τους Τοξότες, πρέπει κάτι να ολοκληρωθεί και να κλείσει ως κεφάλαιο. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο χρειάζεται να βάλετε τα πράγματα στο τραπέζι και να δείτε τι σας συμφέρει να συνεχίσετε να ασχολείστε και τι πρέπει να αφήσετε στην άκρη.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα χρειάζεται να είστε δεκτική/ός σε καταστάσεις που εμπλέκονται κυρίως και άλλοι άνθρωποι. Ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα σύμφωνη/ος με τις απόψεις του άλλου ή δεν κατανοείτε απόλυτα τα αιτήματα του, καλό θα ήταν να δείξετε υπομονή και κυρίως αποδοχή στις ιδιαιτερότητές του.

Για τους Υδροχόους, η αποδοχή πως ακόμη και μέσα από εμπόδια και δυσκολίες εσείς χρειάζεται να παραμείνετε εστιασμένη/ος στον στόχο σας είναι το κλειδί της ημέρας. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε σήμερα, αυτό χρειάζεται να είναι το μότο σας.

Για τους Ιχθύες, ο συντονισμός με την ροή μπορεί να σας απογειώσει σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή ή που έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε. Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα δυνατή και χρήσιμος οδηγός σας.