Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι πιο ανάλαφρα ή σας δημιουργούν ελαφρύτερες δονήσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με μεγαλύτερη ευκολία. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα και περάστε τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να τεθεί ένα θέμα οικονομικό ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας. Είτε αφορά συναισθηματικό είτε υλικό ζήτημα μιλήστε και δράστε ανάλογα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας ελαφραίνει το φορτίο που νιώθετε πως έχετε στη πλάτη σας. Οι σκέψεις σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σειρά που θέλετε στα πράγματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα είναι ευκολότερο να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Η ευελιξία θα σας βοηθήσει να μην εγκλωβιστείτε σε μονόδρομο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι σημαντικό να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να νιώσετε κάπως έξω από τα νερά σας αλλά θα είναι για πολύ λίγο διάστημα. Θα είστε σε θέση να επανέλθετε πολύ γρήγορα στους ρυθμούς σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έρχονται νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό στο σήμερα και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Σκορπιούς, δεν μπορεί τίποτα να σας σταματήσει σήμερα. Ακόμη και αν σκέψεις ή άλλοι άνθρωποι λειτουργήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση θα είναι πολύ δύσκολο να φύγετε μακρυά από το στόχο που έχετε βάλει.  

Για τους Τοξότες, σήμερα έρχεστε αντιμέτωπη/ος με καταστάσεις που σχετίζονται περισσότερο με άλλους ανθρώπους ακόμη και στην περίπτωση που θέλετε να κινηθείτε αυτόνομα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ευέλικτη/ος και να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας εάν χρειαστεί.

Για τους Αιγόκερους, ένα καθημερινό ζήτημα σήμερα μπορεί να προχωρήσει όπως θα θέλατε. Ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια ή δυσκολίες αλλά με την κατάλληλη ευελιξία και την εξυπνάδα που σας διέπει θα φέρετε εις πέρας την αποστολή σας.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες κάθε είδους είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε με επιτυχία τα πράγματα θα πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτη/ος και προσαρμοστική/ός.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να εστιάσετε την ενέργειά σας σε πράγματα που αγαπάτε και είναι σημαντικά για εσάς. Ενδέχεται να κινητοποιηθεί κάτι που αφορά το σπίτι ή την ιδιωτική σας ζωή αλλά με την κατάλληλη στάση σας θα μπορέσετε να το διευθετήσετε με επιτυχία.