Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων και θα βρίσκεται κοντά στον Άρη και τον Δία σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά θα είναι δυνατή και ενδέχεται να ωθεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μεταφέρετε την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πίστη σας στους ανθρώπους γύρω σας απαλύνοντας και λειαίνοντας τους φόβους τους. Μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας με χάρη και ομορφιά αλλά φροντίστε να το κάνετε στους σωστούς παραλήπτες.         

Για τους Ταύρους, η δύναμή σας είναι αλήθεια πως πηγάζει από την καρδιά σας και σήμερα μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Μέσα από αυτή την κατεύθυνση έρχεστε σε επαφή με δικές σας αξίες, ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, σήμερα κάντε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει αδιαφορώντας για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό να κάνετε την αρχή και να νιώσετε γεμάτη/ος θάρρος και προθυμία. Κάντε πράγματα για εσάς.   

Για τους Καρκίνους, μπορεί να μην είναι εύκολο να βρείτε όλες τις λύσεις που ψάχνετε, ωστόσο η δυνατότητα να έρθουν νέες ιδέες οι οποίες υπόσχονται να σας αποφορτίσουν είναι έντονη. Δώστε χώρο σε ότι σας ηρεμεί και κυρίως ότι σας ευχαριστεί σήμερα.  

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις και τις δεξιότητές σας με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και να προχωρήσετε μαζί ένα βήμα μπροστά. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.  

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα αρκεί να έχετε κατά νου πως θα πρέπει να πείσετε με τις πράξεις και όχι μόνο με τα λόγια. Μόνο με αυτόν το τρόπο θα μπορέσετε να είστε σίγουρη/ος πως δεν θα υπάρξουν αντιρρήσεις ή ακόμη και αν υπάρξουν, οι πράξεις σας μιλάνε από μόνες τους.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να λειτουργήσετε αρκετά ελεύθερα και προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Επίσης, έχετε το πλεονέκτημα με κάποιον τρόπο, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε επεκτατικές δράσεις.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να μην είναι εύκολο σήμερα να τοποθετήσετε όλα τα κομμάτια του πάζλ, ωστόσο είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε την αρχή όσες δυσκολίες και αν προκύψουν. Μέσα από αυτή τη διεργασία είναι σίγουρο πως θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων και σας ωθούν να ασχοληθείτε με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ευελιξία θα πρέπει να είναι το κύριο εργαλείο σε αυτή τη διαδικασία για να έχετε επιτυχία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε καταστάσεις που είναι ανοιχτές στην καθημερινότητά σας. Ο καλός χειρισμός και η ευέλικτη στάση θα πρέπει να είναι οι κύριες ιδιότητες αυτών των κινήσεων που θα αποφασίσετε να κάνετε. Πείτε μόνο όσα πρέπει να ακουστούν.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ενεργή και βοηθητική ημέρα για δράσεις που έχουν επεκτατικό και δημιουργικό χαρακτήρα. Μην την χαλαλίσετε σε δράσεις οι οποίες δεν έχουν περιθώρια εξέλιξης και το μόνο που κάνουν είναι να σπαταλούν την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σήμερα θέλουν ιδιαίτερη ευελιξία από εσάς. Η προσαρμοστικότητά σας θα λειτουργήσει υποστηρικτικά, ωστόσο χρειάζεται και ευελιξία ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.