Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 5x5 στο πλαίσιο του «Αθλητικού Αυγούστου», το οποίο φιλοξένησε την τοπική κοινωνία και τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν πρόσφεραν θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμος Τυρνάβου "εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την ΕΠΟΜΕΑ Τυρνάβου, που στάθηκε στο πλευρό μας προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται και στη Διαιτητή Τάνια Κουτίνα, που με την επαγγελματική της στάση και αφοσίωση εξασφάλισε την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γυμναστές Γιώργο Τζαφέρη, Γιάννη Μάγγο, Δημήτρη Βλιώρα, και τον αντιπρόεδρο της τοπικης κοινότητας Τυρνάβου Κώστα Φασέγκα, οι οποίοι συνέβαλαν υποστηρικτά στην διεξαγωγή του τουρνουά και δύο νέα παιδιά τους Δημήτρη Παιδή και Ιάσονα Μάικο που με την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στήριξαν εθελοντικά τη διοργάνωση.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές για την στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, για το πάθος, το ήθος και την αθλητική τους συμπεριφορά. Η συμβολή όλων ήταν καθοριστική για την επιτυχία του τουρνουά και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της υπέροχης διοργάνωσης και στο μέλλον".