Το προγραμματισμένο φιλικό της ομάδας της ΑΕΛ με την Κηφισιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο ΑEL FC ARENA.

Για την αναμέτρηση αυτή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου (νότιο πέταλο, ανατολική και δυτική κερκίδα).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

"Για τη δική σας εξυπηρέτηση τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία μας ήδη, αύριο Παρασκευή 09:00-18:00 και το Σάββατο 09:00-15:00. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 18:00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με τη νέα διαδικασία ταυτοποίησης μέσω gov.gr wallet. Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει και προτρέπει ξανά όλους και όλες να προτιμήσουν μια μόνιμη θέση στο γήπεδό μας με εισιτήριο διαρκείας εξασφαλίζοντας τιμή ευκαιρίας και για την επόμενη σεζόν στην μεγαλύτερη κατηγορία εφόσον πετύχουμε τον στόχο μας.

Καλούμε όλους τους βυσσινί φιλάθλους να δημιουργούν μαζικά μια γιορτή σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης μας ΑΕΛ, είτε είναι φιλικό είτε επίσημο στη συνέχεια, ώστε να δοθεί η απαραίτητη δύναμη στην προσπάθεια της ομάδας και παράλληλα η ψυχολογική ανάταση και ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας."

Ο Ραφαήλ Σγουρός στην ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Σγουρού, o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για 1+1 χρόνο. Είναι 20 ετών, γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του Άρη και την σεζόν 2022-2023 έκανε και πέντε συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και την περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό Β΄ είχε 28 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 1 γκολ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στην Super League.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ραφαήλ Σγουρός δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος.