Η  GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ  με αφορμή μια κακόβουλη και παραπλανητική φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα στον νομό σχετικά με τη διαδικασία των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2017 διευκρινίζει τα παρακάτω :

Tα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών υπό τον διακριτό τίτλο ΚΕΑ που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μεταφερθήκαν φέτος σε νέες διευθύνσεις.

ΚΕΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ: Παλαμιώτη 19, παράδρομος της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, απέναντι       από την Τράπεζα Πειραιώς. Τ: 2414409540 έως 549

ΚΕΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:  Αγίας Παρασκευής 20, Τύρναβος. (απέναντι από τα ΚΤΕΛ)  Τ: 2492029258

ΚΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: Φαρσάλων 115, Νίκαια. Τ:2410921971 

ΚΕΑ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Πλατεία Θέμιδος, Συκούριο, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς. 

Τ: 2495052915 

ΚΕΑ ΑΓΙΑΣ:  Λαρίσης 18, Αγιά.

Τα προαναφερθέντα ΚΕΑ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δεν έχουν καμία σχέση με τα γραφεία που έχουν μετονομαστεί πρόσφατα σε ΚΥΑ - ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και τα διαχειρίζεται η ΑΓΡΟΓΕΝΕΣΙΣ ΕΠΕ, εταιρεία συμφερόντων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου. Συνεπώς τα ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ δεν έχουν καμίας μορφής συνεργασία με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Η εταιρεία ΑΓΡΟΓΕΝΕΣΙΣ ΕΠΕ δεν είναι πιστοποιημένος φορέας σαν Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων στον νομό Λάρισας και δανείζεται την πιστοποίηση του ΚΥΔ Agroprotasis, Θανοπούλου Βαρβάρα με έδρα τα Φάρσαλα.

Καλούμε τους παραγωγούς να εμπιστευτούν τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και να υποβάλλουν άμεσα τις αιτήσεις τους στα νέα σημεία εξυπηρέτησης, πληρώνοντας με μια από της παρακάτω επιλογές:

Χωρίς μετρητά, με πάγια εντολή

Χωρίς μετρητά, με χρήση πιστωτικής κάρτας

Με μετρητά.

Τα ΚΕΑ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα λειτουργούν όλο το χρόνο και θα υποστηρίζουν τους παραγωγούς όχι μόνο στην υποβολή και διόρθωση της δήλωσης ΟΣΔΕ αλλά και σε πληθώρα άλλων δράσεων όπως ενδεικτικά είναι η αξιοποίηση μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο marketing@c-gaia.gr ή να καλέσετε στο 2130187300.