Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπής κινητών τηλεφώνων και συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 18 ετών, ως δράστες των κλοπών.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (22-01-2018) έως (31-01-2018) στην πόλη της Λάρισας, οι δύο συλληφθέντες αφαίρεσαν από προθήκες τριών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών ειδών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας (3.500) ευρώ.
Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες πούλησαν τα άλλα δύο αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα σε δύο άτομα, ηλικίας 29 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο, ενώ το σύνολο των κατασχεμένων κινητών τηλεφώνων αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.