Η ΑΕΛ προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου Σκοπιανού τερματοφύλακα, Νταβόρ Ταλέσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, προερχόμενος από τη Χόνκα της Φινλανδίας.
Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που αναζητούσε η ΑΕΛ βρέθηκε στο πρόσωπο του Νταβόρ Ταλέσκι. Ο Σκοπιανός, γεννημένος στις 19 Μαΐου 1995, υπέγραψε για 2,5 χρόνια στους "βυσσινί", προερχόμενος από τη φινλανδική Χόνκα, από την οποία αποχώρησε στις 1 Ιανουαρίου.
Ο 23χρονος, που έχει παίξει με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, έχει περάσει από 11 Oktomvri Prilep, Metalurg Skopje, Bregalnica Stip και Pobeda Prilep. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας δυόμιση ετών με τον διεθνή Σκοπιανό τερματοφύλακα Davor Taleski. Ο Davor Taleski είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.93, είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ21 της χώρας του και αγωνιζόταν στην Φινλανδία με τα χρώματα της FC Honka".
Ο Ταλέσκι είναι η πέμπτη προσθήκη που πραγματοποιούν οι Θεσσαλοί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τους Αντνάν Σετσέροβιτς, Στέφαν Ζίβκοβιτς, Νίκολα Γιακιμόφσκι και Εβγκένι Σικάβκα.

sport24.gr