Θέμα από το πουθενά έχει προκύψει με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη στην ΑΕΛ αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε πως είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε στη Λάρισα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση των "βυσσινί" έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα δυο μειλ που πήρε από τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τον εκπρόσωπο του που ενημερώνουν για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και τονίζει πως θα είναι έτοιμος σε τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Βέβαια οι βυσσινί τονίζουν πως θα ενεργοποιήσουν κανονικά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Χαλκιαδάκης δεν προσήλθε στη Λάρισα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Δημοσιοποιούμε σήμερα τα email που λάβαμε χθες από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη και τον εκπρόσωπό του Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

"Αξιότιμε πρόεδρε της Λάρισας είμαι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης και σας στέλνω αυτό το mail γιατί  είμαι τραυματισμένος και δεν μπορώ να περάσω ιατρικά και εργομετρικά και ζητάω να μην καταθέσετε το συμβόλαιο μου στην Επο και στην Σουπερλίγκα και να το καταθέσετε εφόσον έρθω και είμαι υγιής τραυματισμός μου είναι κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου δεύτερου βαθμού που απαιτεί τέσσερις με έξι εβδομάδες περίπου αποθεραπεία και ο λόγος αυτός είναι ότι με  καθυστερεί να έρθω στη Λάρισα να περάσω τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποχρεούμαι ως ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην κατατεθεί το συμβόλαιο μου. Εφόσον  έρθω και είμαι 100% υγιής τότε εσείς μπορείτε να καταθέσετε το συμβόλαιο μου.

Με εκτίμηση Μπρούνο Χαλκιαδάκης".

«KSC SPORTS MANAGEMENT GROUP LTD

Αξιότιμε πρόεδρε της Λάρισας σας στέλνω αυτό το mail για να σας αναφέρω ότι ως εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Bruno Χαλκιαδάκη ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματισμένος και δεν μπορεί να περάσει ιατρικά και εργομετρικά και ζητάει να μην καταθέσετε το συμβόλαιο του στην Επο και στην Σουπερλίγκα και να το καταθέσετε εφόσον ο παίκτης είναι υγιής.

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή είναι από ότι μου είπε, μετά από επικοινωνία μαζί του, κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου δεύτερου βαθμού που απαιτεί τέσσερις με έξι εβδομάδες περίπου αποθεραπεία και ο λόγος αυτός είναι ότι τον καθυστερεί να έρθει στη Λάρισα να περάσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποχρεούται ο ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό σας παρακαλεί να μην κατατεθεί το συμβόλαιο του. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής έρθει και είναι 100 % υγιής τότε εσείς μπορείτε να καταθέσετε το συμβόλαιο του.

Με εκτίμηση ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή".

sport24.gr