Ο Απόλλων Λάρισας ήταν η μόνη ομάδα που είχε χάσει βαθμούς από τον Αχαρναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα και μετά την αποβολή της ομάδας από την Football League, ζητά να πάρει αυτούς τους βαθμούς.

Αναλύτικά η ανακοίνωση: «Μόλις πριν από λίγα λεπτά της ώρας, σήμερα Τρίτη (14/11) ο Αχαρναϊκός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League. Γιατί τον χρησιμοποίησαν παράτυπα από την αρχή, ενώ ήξεραν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ανταποκριθεί οικονομικά, παρά τις τόσες παρατάσεις που του έδωσαν; Απαιτούμε όπως θα πάρουν όλες οι ομάδες και εμείς τους βαθμούς πίσω!!!».

Αποβλήθηκε και επίσημα ο Αχαρναϊκός

Η πρώτη ομάδα που... αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League την φετινή σεζόν, είναι ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα από το Μενίδι, είχε πολλά προβλήματα και η αφαίρεση 51 βαθμών που της έγινε λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές, ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ της ομάδας! Η διοργανώτρια αρχή, πήρε την απόφαση να μην ορίσει το παιχνίδι του Αχαρναϊκού με την Βέροια και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποία θα ανακοινώνεται η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα της Football League από την 3η κιόλας αγωνιστική θα συνεχίσει με μία ομάδα λιγότερη. Δηλαδή πλέον οι ομάδες θα είναι 17 και κάθε εβδομάδα μία θα έχει ρεπό.

Τέλος ο Μαργαρίτης

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Μαργαρίτης.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί δημοσίως: «Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, καθώς και για την εν γένει προσφορά του, από την θέση του γυμναστή, στην άνοδο του συλλόγου μας, στην Football League. Άνθρωπος με σπάνιο ήθος ο Κώστας θα παραμείνει για πάντα φίλος μας και εύχομαστε να έχει την υγεία του και ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του. Από σήμερα Τρίτη (14/11) καθήκοντα γυμναστή στην ΠΑΕ Απόλλων αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία».