Η ΑΕΛ Κ20 πραγματοποιεί κάκιστη αρχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague γνωρίζοντας νέα ήττα σήμερα στο γήπεδο της Γλυφάδας από τον Πανιώνιο με 3-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (η 1η δεν διεξήχθη) τoυ πρωταθλήματος των Νέων.

Οι «βυσσινί» συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια κι έχουν δεχτεί 10 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν σκοράρει μόλις 2 δείχνοντας πως οι πολλές αλλαγές έχουν προκαλέσει – προς το παρόν – σύγχυση.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον Οικονομίδη με κάθετη πάσα να βρίσκει τον Τσιλίκη που νίκησε με πλασέ τον Σαφαρίκα για το 1-0. Στο 36′ ο Οικονομίδης έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς κάνοντας το 2-0.

Η ΑΕΛ δεν είχε αντίδραση και χρειάστηκε τον Σαφαρίκα για να μην ξεφύγει το σκορ. Στο 50′ ο Σουσώνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπέτσας, όμως ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε.

Στο 56′ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο αφού ο Σουσώνης τον νίκησε με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Στα αρνητικά επίσης και ο τραυματισμός του Ανδρέα Δερμιτζάκη στο 20′ με τον ποδοσφαιριστή που έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό να αποχωρεί από το ματς στο 20′.

Πανιώνιος: Νίκας, Τσερεγκώφ, Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Τσιντώνης, Οικονομίδης, Καραχάννας, Τσιλίκης (79′ Αποστόλου), Σουσώνης (67′ Αγγέλης), Μαχαίρας (59′ Αναστόπουλος).

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Κυρμιτζής, Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος (60′ Βαφειάδης), Δανίδης, Δερμιτζάκης (20′ λ.τ. Καραλής), Νούσιος, Γαλεάδης, Μακρής, Καλύβας (46′ Μπέικος).

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά). Βοηθοί: Σγουράκης, Φαγκρίδας (Πειραιά).

panionianea.gr