Κάτι… ώρες έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και έκλεισαν πρωτοπόροι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Με δέκα παίκτες έμεινε στο 37′ ο Απόλλωνας Λάρισας. Ο Μπάλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλάζοντας έτσι τις αριθμητικές ισορροπίες εν όψει του δευτέρου ημίχρονου.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με τον Εργοτέλη να έχει την υπεροχή και τον Αστρά να κάνει την απόκρουση του ματς στο σουτ του Μανουσάκη στο 30′.

O καλύτερος Εργοτέλης, χρειάστηκε 76 λεπτά για να βρει δίχτυα, αλλά όταν βρήκε, το έκανε υποδειγματικά! Οι γηπεδούχοι άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα, η οποία όταν έφτασε στο κεφάλι του Κόνραντ, η επόμενη κίνηση ήταν να την μαζέψει ο Αστράς από το βάθος της εστίας του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (73′ Ποζατζίδης), Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος (72′ Κοκκίνης), Τσέλιος, Άμπι (58′ Μπουτσάκης), Κωστανάσιος (58′ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Κόνραντ (83′ Πατρινός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (78′ Γκουντρουμπής), Μπάλλας, Γιάκος (46′ Καρρίκι), Νύκταρης (69′ Αθανασιάδης), Ομπράντοβιτς (39′ Μπάμπης), Σέχου (68′ Μπαλογιάννης).

sportime.gr